• Str Atelierului, Nr 3, Iasi, Romania
  • Luni - Vineri 09.00-18.00

0232 276 299

close

Experti in domeniu cu peste 15 ani de experienta

DESPRE NOI

SC Alfa Green Instal SRL-D are ca principal obiect de activitate prestarea lucrarilor de instalatii termice, instalatii sanitare si service centrale termice si conditionare si actioneaza drept contractor general industrial propriu de tip M&E (lucrari, materiale si echipamente) pentru persoanele juridice (proprietari de cladiri industriale,depozite, spatii comerciale, restaurante, hoteluri, etc) si persoane fizice. Activitatile principale de instalatii termice, sanitare si de conditionare vor si dublate de cele conexe ca service si reparare, verificare tehnica periodica si autorizarea functionarii pentru centrale termice. De asemenea SC ALFA GREEN INSTAL SRL-D realizeaza toate fazele de proiect, începand de la proiectare, execuţie, service şi mentenanţă.

Echipa noastra de specialisti ofera servicii complete de proiectare, montare, intretinere, asistenta tehnica, service in garantie si post garantie pentru echipamente si instalatii. Personalul angajat în cadrul firmei prezinta o pregatire profesionala superioara si este selectionat astfel încat sa faca fata cerintelor tehnologice avansate. Pentru fiecare domeniu major de activitate din cadrul ciclului de productie, firma are in structura sa personal calificat, cu experienta vasta, care ii asigura o derulare a activitatilor fara probleme de adaptabilitate la conditiile firmei.

Expertii nostri sunt gata sa va ajute

Avantajele noastre

Alfa Green Instal va ofera o gama completa de servicii pentru incalzirea si/sau racirea lucuintei dumneavoastra, inclusiv proiectare, constructie, inginerie, punere in functiune, intretinere si multe altele.

Servicii de urgenta

Consultanta
Gratuita

Cele mai mici preturi

Experti calificati

Timpi de raspuns rapid si fiabil

Sisteme de racire si incalzire

Indiferent de tipul de sistem sau configurare pe care îl aveți acasă, puteți conta pe echipă pentru a vă oferi serviciile de care aveți nevoie și pe care le meritați. Tehnicienii noștri au abilitățile și cunoștințele necesare pentru a repara și întreține orice tip de sistem de încălzire sau răcire.

Misiunea si viziunea companiei

Misiunea companiei

Este aceea de a livra cele mai profesioniste sisteme de racire si incalzire disponibile pe piata pentru o experienta de neegalat a clientilor nostri.

Viziunea companiei

Viziunea noastra este sa fim o companie "verde", ecologica, unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a crea valoare pentru toti si proiecte de succes ce pun in valoare aptitudinile noastre.

Valorile noastre

Suntem proactivi. Ne orientam inspre viitor si chiar noi conducem schimbarea. Ne concentram asupra posibilitatii si nu asupra dificultatilor si transformam indeciziile cu decizii si reactivitatea cu proactivitatea. Prin curaj si determinare, facem diferenta, pentru ca pana si un mic progress azi va duce la un rezultat mare, maine.

Ai nevoie de
Sisteme de incalzire, racire sau reparatii?

Do You Need Help
with Air Conditioning &
Heating
Maintenance

Nu ezita sa ne contactezi – expertii nostri sunt pregatiti sa va ajute.

Contact us – our technicians are ready
to help you solve that issue.

Alege Calitatea

Numele nostru spune totul. Suntem dedicati calitatii in tot ceea ce facem. Calitatea muncii noastre sta in maiestria si experiența noastra. Tehnicienii nostri sunt specialisti ce se mandresc cu munca pe care o fac. Nu suntem multumiti pana cand clientii nostri nu sunt multumiti.

Punem accent pe calitate, aceasta influentand fiecare parte a afacerii noastre, inclusiv:

  • Produse de calitate
  • Calitatea evaluarii fiecarui proiect
  • Tehnicieni calificati
  • instalatii de cea mai buna calitate
  • Calitatea serviciilor de mentenanta si reparatiilor
https://www.google.com/maps/place/Strada+Manta+Ro%C8%99ie+3,+Ia%C8%99i+707317/@47.1398201,27.5981672,17z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x40cafbc9d1310cd5:0xef5eb35f108b27cf!2sStrada+Manta+Ro%C8%99ie+3,+Ia%C8%99i+707317!3b1!8m2!3d47.1397837!4d27.5987631!3m4!1s0x40cafbc9d1310cd5:0xef5eb35f108b27cf!8m2!3d47.1397837!4d27.5987631